Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
Portada > Notícies Es presenta la nova ...
 

[Tornar]

Es presenta la nova imatge de la Fira de Sarral

Aquesta edició de la Fira vol seguir amb la línia de l’any passat.

Aquest dimarts al vespre es presentava a la sala de plens de l’Ajuntament de Sarral la nova imatge de la Fira de Sarral. Es tracta d’una de les apostes del consistori municipal per la innovació però sempre seguint la tradició, tal com explicava l’Alcalde de Sarral, Josep Amill, que apuntava que s’està continuant amb la línia creada l’any passat.

L’edició 2016 de la Fira, que com és costum, es celebrarà el proper 8 de desembre, presenta una redistribució del recinte firal, que es concentrarà en els espais corresponents del Passeig del VIII Centenari, c/Major, Plaça de l’Església i Plaça Padreny. En aquest últim espai s’ubicarà el tast de vi, novetat incorporada l’any passat i que enguany a més, anirà acompanyada de l’activitat “Sabors de la Conca” que permetrà degustar les especialitats vinícoles locals juntament amb diferents exquisideses gastronòmiques.

Un dels altres punts forts d’enguany segueix sent la comunicació i l’aposta per les noves tecnologies. És per això que després de l’èxit de l’any passat, es celebrarà la segona edició del Concurs d’Instagram #firasarral16 del que els propers dies es presentaran els premis i jurat a través dels perfils a xarxes socials de Viu Sarral.

L’acte de presentació de la nova imatge de la Fira ha seguit també la línia de l’any passat. El cartell d’enguany parteix d’un original d’aquarel·la dissenyat per la jove Àgueda Magre i que ha estat digitalitzat per poder convertir-se en la imatge de la Fira 2016.