Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
Portada > Notícies S’INAUGURA “EXPO...
 

[Tornar]

S’INAUGURA “EXPOFRARES ALABASTRE” EN EL MARC DE “2017 · ANY ALABASTRE SARRAL”

La mostra es pot visitar a la sala d’exposicions temporals del Museu de l’Alabastre.

Segueixen les activitats organitzades en motiu de la celebració del centenari de la obertura del primer taller modern d’alabastre a Sarral. Aquest dimarts, Festa dels Sants Metges al municipi, s’inaugurava a les 18h a la sala d’exposicions temporals del Museu de l’Alabastre, “ExpoFrares Alabastre”, on un centenar de persones visitaven aquesta mostra que consta d’una col·lecció de 23 frares subjecta llibres realitzats amb alabastre.

Tal com s’argumentava durant la inauguració de l’exposició, un dels objectius de la mostra és poder recollir les dades pertinents a cada figura, per tal de conèixer el seu any de realització i autor, entre d’altres. L’exposició es pot visitar en l’horari d’obertura del Museu de l’Alabastre.

“2017 · Any Alabastre Sarral” té com a objectiu donar a conèixer la importància que aquest mineral i el seu treball artesà té i ha tingut pel municipi. Al llarg dels propers mesos es realitzaran noves activitats, tenint com un dels eixos centrals la Fira de Sarral, que tindrà lloc, com cada any, el proper 8 de desembre.