Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
Portada > Not√≠cies SARRAL RECAPTA 2500‚...
 

[Tornar]

SARRAL RECAPTA 2500‚ā¨ PER LA MARAT√ď DE TV3

Les diferents entitats del municipi han organitzat activitats per una bona causa.

Un total de 2500€ és la quantitat que el municipi de Sarral ha recaptat per tal de col·laborar amb la Marató de TV3. Aquesta col·lecta s’ha dut a terme gràcies a la participació de diferents entitats que han posat el seu granet de sorra solidàriament organitzant diferents activitats.

L’Associació de Jubilats i Pensionistes de Sarral en el seu tradicional PreNadal i Marató aconseguia un total de 1000€, mentre que el Grup Excursionista Sarralenc assolia la quantitat de 360€. Tal com és costum, l’AMIPA de l’Escola Salvador Ninot convidava a tothom el passat cap de setmana a donar un tomb per la muralla, posant a la venda dorsals per la Marató i recollint 221,50€. La darrera de les activitats que es celebrava era el taller de costura, on les alumnes i professora de l’extraescolar de costura van mostrar al públic present al Pavelló Municipal d’Esports com fer els seus guarniments de Nadal personalitzats, recaptant un total de 147€. La resta de diners ha estat aportada en forma de donació per part de l’Ajuntament de Sarral, que ha col·laborat amb 771,5€.

Sarral s’ha bolcat doncs un any més en col·laborar en una de les causes que any rere any mobilitza el país de forma solidària.