Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
Portada > Notícies S’organitza un cur...
 

[Tornar]

S’organitza un curs de premonitors a Sarral

El curs d’iniciació en el lleure va adreçat a joves que tenen entre 15 i 17 anys que volen formar-se en el camp del lleure.

L’Ajuntament de Sarral en col·laboració amb l’Oficina Jove Conca de Barberà organitza un curs d’iniciació en el lleure, més conegut com a curs de premonitors. Es tracte d’un programa de formació, adreçat a joves que encara no tenen els 18 anys i que estan interessats en formar-se en el camp del lleure.

El curs, impartit per la Fundació Santa Maria de Siurana de Tarragona, ajuda a tenir una visió clara del món del lleure i capacita als alumnes per realitzar tasques de premonitor i d’ajudant als monitors en casals, colònies, campaments, etc.

El curs tindrà lloc els dies 25, 26, 27, 28 i 29 de juny, quan els alumnes ja han finalitzat les classes. Tindrà una durada de 20 h repartides en 5 sessions de 4 h que es duran a terme els matins de 10 a 14 h.

Per tal d’obtenir el Certificat acreditatiu de la Fundació Santa Maria de Siurana és obligatori el 100% d’assistència a les sessions del curs. Es valorarà l’aprofitament del curs a través de les actituds, les aptituds adquirides i l’assistència a les sessions.

El preu del curs és de 40€ i la formació va adreçada a joves que tenen entre 15 i 17 anys, per tant, serà necessari omplir una autorització paterna. Caldrà omplir el full d’inscripció i fer el pagament per poder participar al curs. El període d’inscripcions finalitza el 15 de juny.

Per a més informació i inscripcions podeu posar-vos en contacte amb l’Ajuntament de Sarral (Plaça de l’Església 1 – Tel. 977 890 010) o amb l’Oficina Jove Conca de Barberà (C/ Sant Josep 18 Montblanc – Tel. 977 861 232). També podeu enviar correu electrònic a joventut@concadebarbe.cat.


Què cal presentar per inscriure’s al curs?
 Full d’inscripció degudament emplenat DESCARREGA’L
 Autorització paterna degudament emplenada DESCARREGA’L
 Una foto mida carnet.
 Abstracte de pagament de 40€ al curs (El número de comte de la Fundació Santa Maria de Siurana està darrere del full d’inscripció)
 Fotocòpia del DNI/NIE (les dues cares)