Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
Portada > Notícies ÈXIT EN LA CELEBRAC...
 

[Tornar]

ÈXIT EN LA CELEBRACIÓ DE LA FESTA DE QUINTOS A SARRAL

La gresca i la diversió van donar vida als carrers del poble.

Seguint la tradició que data de l’any 1942, el passat dissabte, el més proper a la diada de Sant Antoni Abat, es va celebrar a Sarral la festa dels Quintos. Aquest any però, es tractava d’una festa diferent, ja que per manca de Quintos d’aquesta lleva, la celebració era organitzada per l’Ajuntament de Sarral per tal de no perdre la tradició. Els que si que hi eren són els que van ser Quintos fa 50 i 25 anys respectivament, que van ser els encarregats d’encapçalar la cercavila.

Tal com és costum, passats uns minuts de les 12 del migdia, el Passeig del VIII Centenari, des d’on van sortir les diferents carrosses participants als Tres Tombs de Sant Antoni acompanyades per la Pat-Xaranga Café, Copa i Puro, s’omplia de gom a gom. Com sempre, els Tres Tombs van ser un dels grans atractius de la festa, amb més d’una vintena de carrosses participants que competien per guanyar els premis atorgats per representants de les entitats del municipi. El primer premi va ser per una carrossa inspirada en Egipte, el segon per Joc de Fogons, i el tercer, per Ben i Holly. El premi a la carrossa més original era per Xurris Sincro Team.

Seguidament, a les 6 de la tarda a la sala recreativa va tenir lloc el concert, ball de tarda i ball de nit amb La Nova Blanes. La festa va finalitzar a altes hores de la matinada amb les versions de La Tropical i Jordi Balagué.