Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
Portada > Notícies ENTREGATS ELS PREMIS...
 

[Tornar]

ENTREGATS ELS PREMIS DEL CONCURS D’INSTAGRAM #FIRASARRAL18

El guanyador del primer premi ha estat Josep Amill Fontanals.

Aquest divendres al vespre la sala de plens de l’Ajuntament de Sarral acollia l’acte d’entrega de premis del Concurs d’Instagram #firasarral18, un certamen que es va instaurar el 2015 per la Fira, i que en aquesta nova edició, ha batut totes les estadístiques dels anys previs amb un total de 155 imatges participants. En l’actual edició cal destacar la gran importància que de nou, els participants han donat a l’alabastre, tenint com a novetat una categoria especial a la foto més alabastrera.

El guanyador del primer premi ha estat Josep Amill Fontanals, amb una imatge que mostra parcialment a una artesana treballant les seves cadires de vímet. Com a premi ha rebut un rellotge d’Alabastres J.M. Sanahuja. El segon premi ha estat per Núria Guinart, amb una imatge on s’observa el treball del Mestre Artesà de l’alabastre Isidre Magre en el torn que va instal·lar a l’exterior del Museu de l’Alabastre durant el dia de la Fira. El seu guardó ha estat un llum d’Alabastres Alfredo (United Alabaster). El tercer premi ha estat per Maite Blasco amb una imatge del sabater artesà, que ha aparegut cada any entre les fotos guanyadores per la Fira. El seu premi han estat dos penjolls d’AlabArt Bijuteria. Degut a la gran quantitat d’imatges participants i l’alta qualitat d’aquestes, el jurat, format per Leandre Romeu, de la Conca 5.1 i Anna Bonet, dissenyadora gràfica sarralenca, decidia fer una menció especial a una imatge de la Nau Vella de la Cooperativa Vinícola de Sarral captada per Marga Roqueta, que rebia un penjoll d’AlabArt Bijuteria. El premi especial a la foto més alabastrera era per Núria Pérez, que guanyava un braçalet de plata i alabastre de Joies Mireia Magre. Durant l’acte s’ha pogut veure una mostra de les millors imatges participants.

La jornada va estar presidida per l’Alcalde de Sarral, Josep Amill, acompanyat per la cap de premsa del consistori, Marta Arjona, que després d’entregar els premis van fer una valoració global de la Fira, apuntant de nou a l’alabastre com un dels plats forts de l’edició d’enguany. Per finalitzar l’esdeveniment, es va presentar el vídeo de la Fira, que aquest any presenta la novetat de mostrar-la també a vista d’ocell.

LINK VÍDEO #FIRASARRAL18:
https://www.youtube.com/watch?v=ss70NG7xRVc&t=2s