Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
Portada > Notícies L’Ajuntament de Sa...
 

[Tornar]

L’Ajuntament de Sarral adopta diverses mesures de prevenció per al Coronavirus

Algunes de les mesures són el tancament del Casal de la gent Gran, el Pavelló Municipal, Biblioteca i la Llar d’Infants


Degut a l’activació del Pla d’Emergències en relació a malalties transmissibles emergents amb potencial alt de risc activat per Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya i també segons les indicacions del Departament de Salut, l’Ajuntament de Sarral ha decidit prendre les següents mesures de prevenció en relació a la propagació del Coronavirus (SARS-CoV-2):

- Aplaçar les reunions de totes les regidories concretades que no siguin urgents i reubicar-les a partir del 25 de març de 2020.

- Tant des del Consell Comarcal com des de l’Ajuntament de Sarral s’ha pres la decisió d’anul·lar algunes activitats que impliquen la participació d’infants i escoles.

- L’Ajuntament ha informat als treballadors/es de totes les recomanacions que es fan des del Departament de Salut, sobretot a les persones que són del col·lectiu docent o que treballen fent atenció al públic.

- Posar cartells informatius amb les indicacions preventives i informació a diverses dependències municipals.

- Fer arribar informació oficial a diversos col·lectius, com ara entitats i comerços i també a tota la ciutadania a través dels canals oficials.

- El Casal de la Gent Gran restarà tancat fins a nou avís, tenint en compte que és un col·lectiu d’alt risc.

- Tancar la Biblioteca Municipal i Llar d’Infants fins a nou avís.

- Posposar la Conferència sobre Grau Garriga de dissabte dia 14 de març a la tarda.


L’Ajuntament de Sarral, així com els centres educatius i altres col·lectius estan permanentment informats i coordinats i fan seguiment de les indicacions del Departament de Salut de la Generalitat i de Protecció Civil. Es recomana seguir els canals oficials i respectar les indicacions que es deriven d’aquest episodi. Així mateix, es demana que es prioritzi l’atenció telefònica o telemàtica per contactar amb les dependències municipals i fer els tràmit que siguin necessaris. Per últim, es fa una crida a la tranquil·litat i al respecte cap a les indicacions de les autoritats