Impulsat per AOC

Ajuntament Totes les administracions
Portada > Not√≠cies SARRAL CELEBRA AMB √...
 

[Tornar]

SARRAL CELEBRA AMB √ąXIT LA FESTA DE PUBILLES

Va tenir lloc aquest diumenge 1 d’abril.

Sarral s’omplia aquest diumenge d’alegria i celebració en motiu de la Festa de Pubilles. El dia donava el tret de sortida a les 11h del matí des de l’Ajuntament de Sarral, amb una cercavila liderada per la Xaranga Tocabemolls que va servir per recollir les Pubilles 2018 a les seves respectives cases. Al recorregut, que va tenir dues hores de durada i que va tenir el seu punt final al mateix lloc d’origen, s’hi van afegir també les autoritats locals, així com les Pubilles sortints.

Seguidament, a la una del migdia va tenir lloc l’Acte institucional de proclamació de les Pubilles 2018, Àgueda Magre Solano, Zara Sultangani - Duch, Ariadna Martínez Martínez, Maria Quiles Vilanova, Natàlia Martínez Mateu, Erica Poveda Jurado i Núria Sanagustin Hernández. L’acte va anar encapçalat per l’Alcalde de Sarral, Josep Amill, que en primer lloc va agrair i acomiadar la tasca de les Pubilles 2017, fent-los un petit obsequi i al·legant que a Sarral, la figura de les Pubilles cada any va adquirint més importància, amb elles implicant-se en diferents actes i activitats del poble, tals com Sant Joan, la Festa Major o la Fira. Seguidament, les Pubilles sortints van ser les encarregades de posar les bandes de les noves Pubilles, que aquest any comptaven amb un petit detall especial degut a la celebració de #100alabastre.

La festa continuava a l’exterior del consistori, a la Plaça de l’Església, amb sardanes de la mà de la Cobla-Orquestra Maravella. Més tard, a les 6 de la tarda la sala recreativa municipal s’omplia en motiu de la celebració del Concert de Pasqua, seguit del Ball de Tarda amb la celebració del Ball del Ramallet. La jornada finalitzava passada la mitjanit, amb el Ball de Gala i Ball de les Pubilles amb l’Orquestra Maravella, que va continuar amb DISCO MÒBIL.

Ara bé, tot i l’alegria de la jornada festiva, l’Ajuntament de Sarral lamenta profundament els actes de vandalisme i incivisme ocorreguts durant la nit festiva. En primer lloc, a les noves escaletes, on es van trencar diferents elements decoratius de les mateixes. També va haver-hi destrosses a diferents arbres de la zona del Pavelló Municipal d’Esports i a una petita capella del carrer del Roser. Davant d’aquests actes, el consistori fa una crida a una festa sana i al civisme, respectant allò que és de tots.